Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı!

FOX TV'nin büyük beğeni alan dizisi Bizim Hikaye 32. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bizim Hikaye'nin son bölümünde Fikri, evlerini kurtarmak için Yedi Bela Aysel’in paralarını çaldı. Öte yandan Servet, oğlu Barış’la ilişkisi olan Filiz’den öcünü almak için harekete geçti. Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı izlemek için arayan seyirci yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Bizim Hikaye 32. bölüm izlemek için detaylar haberimizde

Bizim Hikaye 32. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. FOX TV'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye 32. bölümü ile seyircisi ile buluştu. Herkes şimdiden Filiz ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı, Shamless'in Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin 33. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Bizim Hikaye 32. bölüm izlemek için haberimize bakabilirsiniz. Ayrıca Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı da haberimizde.

Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı!


SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Fikri evi kurtarmıştır ancak parayı nereden bulduğu meçhuldür. Çok geçmeden paranın sahibinin Yedi Bela Aysel olduğu anlaşılır, Fikri parayı ondan çalmıştır. Aysel’in gelişiyle Elibollar babalarıyla ilgili bir şey daha öğreneceklerdir.

Barış'la Filiz'in arası her şeye rağmen iyidir. Ancak Fikri’nin karşısında küçük düşen Servet oğluna sorun çıkarmaya devam eder. Babasının bir açığını arayan Barış şok edici bir gerçekle karşılaşır. Servet ise oğlunu pes ettirebilmek için Filiz’i kardeşleriyle ilgili bir belaya sürüklemeye çalışır.

BİZİM HİKAYE 33. BÖLÜM FRAGMANI
Bizim Hikey 33. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bizim Hikaye 33. tanıtım yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren buradan izleyebilirsiniz.


Bizim Hikaye Dizisi Konusu

Bizim Hikaye hem umut dolu sıcacık bir aile hikayesi hem de yaşamın zorluklarına göğüs germeye çalışan hem de kardeşlerine bir gelecek sağlayabilmek için canını dişine takıp var gücüyle çalışan genç bir kızın, Filiz'in hikayesidir. Filiz annelerinin onları terk etmesiyle 5 kardeşiyle bir başına kalmıştır. Onların kendisinden alınıp yurda verilmemesi için büyük mücadele veren Filiz bir de alkolik babasının dertleriyle uğraşır. Peki Filiz bu yaşam mücadelesinde karşısına çıkan ve gönlünü kendisine kaptıran Barış'a gölünü açabilecek midir?

Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı! - Resim : 2

Bizim Hikaye Dizisi Oyuncuları

Yedi Bela Aysel (Ayşen Gruda)

Bizim Hikaye oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ayşen Gruda 32. bölümden itibaren Bizim Hikaye'nin kadrosunda "Yedi Bela Aysel" karakteriyle karşımızda olacak. Herkesin çekindiği bu kadının parasını çalan Fikri'yi ve Elibol ailesini zor günler bekliyor.

Ayşen Gruda 30 Kasım 1946 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Ayşen Gruda'nın komedi yeteneği ilk olarak ailesi tarafından keşfedilmiştir. Bu güne kadar pek çok kabare, müzikal ve filmde rol alan usta oyuncunun yer aldığı bazı projeler ise; "Deve Kuşu Kabare", "Hababam Sınıfı", "Neşeli Günler", "Şabanoğlu Şaban", "Tosun Paşa", "Dedemin Fişi", "Cennet Mahallesi" ve "Süt Kardeşler" dir.

Fikri (Reha Özcan)

Elibol kardeşlerin işe yaramaz babalarıdır. Bütün yükü Filiz'in omuzlarına yıkan Fikri küçük hesaplar peşinde koşan sorumsuz bir adamdır.

Reha Özcan 5 Temmuz 1965 yılında Bingöl'de doğmuştur. 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden mezun olan Reha Özcan oyunculuk hayatına ilk olarak Tiyatro ile başlamıştır. Yer aldığı projeler ise; "Adı Efsane", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Dağlar Delisi", "Kor", "Ölü Ya da Diri" ve "Unutursam Fısılda" dır.

Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı! - Resim : 3

Servet (Metin Büktel)

Servet Barış'ın babası Ayla'nın da eski kocasıdır. Paranın en büyük güç olduğuna inanır. En büyük derdi oğlunu Filiz gibi fakir bir kızdan uzak tutmaktır.

1Ocak 1968 yılında dünyaya gelen Metin Büktel Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Yer aldığı projeler ise; "Doktorlar", "Küçük Kıyamet", "Sevda Kuşun Kanadında", "Mutlu Ol Yeter", "Oflu Hocanın Şifresi" ve "Adını Feriha Koydum"dur.

Bizim Hikaye 33. bölüm fragmanı! - Resim : 4

Filiz Elibol (Hazal Kaya)

Filiz annesi tarafından küçük yaşta terk edilmiş bir genç kızdır. 5 kardeşine birden bakma sorumluluğunu üstlenen Filiz erken yaşta büyümek zorunda kalmıştır. Dik başlı, güçlü ve gururludur.

Hazal Kaya 1 Ekim 1990 yılında Gaziantep'te doğmuştur. Ekol Drama'da Ayla Algan'dan oyunculuk dersi alan güzel oyuncu aynı zamanda Ümit Çıraktan da ders almıştır. Yer aldığı projeler ise; "Genco", "Aşk-ı Memnu", "Adını Feriha Koydum" ve "Acemi Cadı"dır.

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.