"Bizi PKK ile yıkamayanlar, göçmenler ile yıkmak istiyor!"

Son yıllarda Türkiye'nin ana gündem maddelerinden birisi haline gelen göçmen sorunu konusunda Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak tespitler geldi. Göçmen sorununu "beka meselesi" olarak gören ve göçmenleri "İşgal ordusu" olarak tanımlayan Altaylı Türkiye'yi PKK ile bölemeyen ABD'nin "mülteci" planını hayata geçirdiğini savundu! Altaylı, İstiklal şairi Mehmet Akif'in sözleri ile Türkiye'yi bu "işgale" direnişe çağırdı....

Türkiye'nin gündemindeki göçmen sorunu konusunda son dönemde önemli gelişmeler yaşanıyor.

ABD'nin Afganistan'dan çekilmesi ile birlikte, Suriyeli sığınmacıların ardından Türkiye'ye Afgan göçü de başladı! Bu konu kamuoyunda sert tartışmalara neden olurken Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan sorunla ilgili çarpıcı tespitler geldi.

Türkiye'ye Suriyeli ve Afgan göçünün arkasında ABD olduğunu belirterek, bir kasıt arayan Altaylı, "Bu en aptalın bile görebileceği kadar net bir plan. Bunun Türkiye’ye karşı planlanmış bir sivil saldırı olduğu ve Türkiye’yi orta vadede bitirmeye yönelik olduğunu görmemek için aptal olmak bile yetmez." ifadelerini kullandı.

Sorunu bir "beka meselesi" olarak tanımlayan Altaylı, göçmenleri ise "İşgal ordusu" olarak tanımlayarak Türkiye'nin geleceğinin çalınmak istendiğini vurguladı.

Altaylı, "Türkiye’yi 40 yıldır PKK ile dağıtamayanlar şimdi artık yeni bir oyun denemektedir." diye yazdı.

Habertürk yazarı "Dursun bu hayasızca akın" başlığını taşıyan yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Bırakın Türkiye’yi birkaç yüz milyonluk nüfusa ve Türkiye’nin onlarca katı ulusal gelire ve ekonomik büyüklüğe ve toprak alanına sahip ülkeler bile böyle bir yükü kaldıramaz.

AB’den gelecek birkaç milyar euro, ABD’den gelecek kısa vadeli siyasal destek, geçici olarak kapatılacak birkaç dava dosyası ve belki seçimde birkaç yüz bin oy için Türkiye’nin geleceği karartılıyor.

Çok açık söylüyorum.

Bir kez daha söylüyorum.

Göçmenliği veya geçici koruma altında olma statüsünü çoktan geride bırakmış ve çok açık bir “İşgal Ordusu” haline gelmiş olan bu göç sorunu artık Türkiye’nin “beka meselesidir”

Türkiye’yi 40 yıldır PKK ile dağıtamayanlar şimdi artık yeni bir oyun denemektedir.

Türkiye’yi yönetenler şimdiye kadar başarı ile bu oyunun bir parçası haline getirilmiştir.

Ama çok açık söyleyeyim, eğer bu oyun yakın zamanda durmaz ise Türkiye’nin geleceği yoktur.

“Yakın zaman nedir?” diye soracak olursanız...

O yakın zaman aslında “dündü”."

"Bizi PKK ile yıkamayanlar, göçmenler ile yıkmak istiyor!" ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Mülteci PKK ABD afgan göçü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.