"Bize gelmeden önce..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sarpsborg maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladı.

İşte Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar:

Şenol Güneş: "Grup maçlarına iyi başlayıp, maçları iyi bitirip gruptan çıkmak istiyoruz. Rakibimiz 4-4-2'yi iyi oynayan bir takım. Oyun disiplinleri iyi. Sürprizler yapabilen bir takım. Dikkatli ve sabırlı oynayıp kendi sahamızda 3 puanla başlamak istiyoruz."

Negredo'nun gidişiyle ilgili soruya Güneş: "Karakter, insan, futbolcu olarak iyi bir oyuncuydu. Ama takım kadrosundaki gitme ihtimali olan oyunculardan bir tanesiydi. Daha önce konuşulmuştu, durumu biliyorsunuz. Bugün karar verildi. Saygı duymak gerekir."

"Oynayan oyuncularımızın içinde zaman zaman dinlenmesi gerekenler olabilir. Bunu rotasyon olarak algılamak doğru değil. Önemli olan maçı kazanmak. Bizim oynayan her oyuncumuz değerlidir."

"Rakibimiz, Östersunds'la aynı ligde. Ligdeki beklentileri farklı. Avrupa maçlarını daha iyi oynuyorlar."

"Giden oyuncuların şikayetini yaparak çözüm üretemeyiz. Eldeki oyuncularla oynayacağız. Teknik olarak bana sorarsanız, yeni bir oyuncu alsaydık takım hem kadro olarak hem ekonomik anlamda zarar görecekti. Hala forvette fazla oyuncumuz var."

"Ben konuşunca hemen başkanla kavga ettiriyorlar. Susuyorum, kabul etti diyorlar. İki senedir bize vurmaya çalışıyorlar. Dostoyevski'nin lafı var: 'Her şeyi anlıyorum, bu yüzden öleceğim.' Her şeyi anlıyorum, kim ne demek istiyor, ne yapıyor anlıyorum."

"Beşiktaş'ı vurmak ve karıştırmak için sığ yorumlar yapanlar var. İnsanın yaşı bir yere geldikten sonra bir oturur düşünür. Tamam 50 senedir 70 senedir düşünmemiş olabilirsin. Millet de anlamamış olabilir. Kimse anlamıyor seni zaten. Saygını kaybetme."

"Vagner Love iyi çalışıyor ama üretkenliği yok. Top kayıpları var. Bu bir güvensizlik de olabilir. Bize gelmeden gol hanesini doldurmuş olabilir." (Gülerek)

"Bize gelmeden önce..." ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş vagner love
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.