'Bize dua edin' mesajları ortaya çıkan anne kızdan kahreden haber: Cesetleri bulundu!

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı’ndaki kayıplar arasında bulunan 21 yaşındaki Senanur Kuş, annesi Şengül Kuş ve 12 yaşındaki ikizler Ecrin ve İclal Yücel'e ait olduğu düşünülen cesetlerin DNA testi raporu çıktı.

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen ilçelerden Bozkurt oldu. 

15 Temmuz’da İstanbul’dan yaz tatili için memleketleri Bozkurt’a gelen 45 yaşındaki Şengül Kuş ve kızı Senanur, sele evde yakalanmıştı. Senanur Kuş, saat 13.31’de ağabeyine “Hakkını helal et kardeş” diye yazarak mesaj attığı ve abla-kardeşin saat 17.37’ye kadar yazışmayı sürdürdüğü ortaya çıkmıştı. 

DNA TESTİNİN SONUCU KİMLİKLERLE EŞLEŞTİ

Bozkurt'ta Ezine Çayı'nın kenarına inşa edilen ve selde yıkılan 8 katlı binanın enkazında AFAD, UMKE, Jandarma Arama Kurtarma ekiplerince arama çalışmaları yürütülürken, Senanur Kuş, annesi Şengül Kuş ve 12 yaşındaki ikizler Ecrin ve İclal Yücel'e ait olduğu düşünülen cesetler Adli Tıp Kurumu'nda incelemeye alınmıştı. Gelen DNA testinin sonucu kimliklerle eşleşti.

 

SON MESAJI "BİZE DUA EDİN" OLMUŞTU

Kastamonu'da, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde çöken Ölçer Apartmanı'ndaki Senanur Kuş'un, akrabalarının bulunduğu WhatsApp grubuna 'Dua edin bize' mesajı gönderdiği ortaya çıkmıştı.

İlçe merkezinden geçen Ezine Çayı'nın taşıp, sel suyunun yükselmesiyle Ölçer Apartmanı yıkıldı

'Bize dua edin' mesajları ortaya çıkan anne kızdan kahreden haber: Cesetleri bulundu! ile ilgili etiketler DNA Kastamonu Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.