Bize Bunlarla Gel Disney Plus! Ben Gri Dizisi Konusu ve Oyuncularıyla Müthiş Giriş Yaptı

Disney Plus'ta yayınlanan diğer Türk dizilerine göre daha heyecanlı ve daha çarpıcı bir girişle başlayan Ben Gri dizisinde Ebru Özkan ve Timuçin Esen'in uyumu bir başka oldu. OGM Pictures imzalı Ben Gri dizisi konusu ve oyuncularıyla Türkiye'nin gündemine girdi. İşte Ben Gri dizisi bilgileri...

Ben Gri dizisi Disney Plus'ta yayınlandı. Uzun süredir tanıtımları dönen dizinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Ebru Özkan, Timuçin Esen, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı Ben Gri dizisi ilk iki bölümüyle heyecan yarattı.

Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki Türk mini internet dizisi olan Ben Gri'nin ilk bölümü 16 Kasım 2022'de gösterime girdi.

BEN GRİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Saygın bir avukat olan Fuat'ın kızının başına gelenler sonrası hayatı değişir. Kızının başına gelenlerden sonra intikam ateşiyle yanıp tutuşan Fuat, esrarengiz bir mesaj alır ve kendi karanlık gerçekleriyle yüzleşir.

Oyunculukları, rejisi, hikayesi, çekim açıları üst düzey. Son zamanlarda dinlediğim en güzel müziklere de sahip dizi. Emeği geçen herkese teşekkürler, gelecek bölümleri büyük heyecanla bekliyorum.

Ben Gri Dizisi Oyuncuları Kimler?

Orijinal hikayesiyle Ben Gri dizisinin başrollerini Timuçin Esen ve Ebru Özkan yapıyor.

Bize Bunlarla Gel Disney Plus! Ben Gri Dizisi Konusu ve Oyuncularıyla Müthiş Giriş Yaptı ile ilgili etiketler Ben Gri Dizisi Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.