"Biz Varsak Demokrasi Var" kampanyasına çok özel destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar'ın yöneticisi olduğu KADEM'in başlattığı "Biz Varsak Demokrasi Var" kampanyasına Selçuk Bayraktar'dan sürpriz destek geldi. Bayraktar, kampanya afişinin önünde çektirdiği selfi ile kampanyaya destek verdi. Bayraktar paylaşımına "@kademorgtr 'nin #BizVarsakDemokrasiVar kampanyasını biz de destekliyoruz! Mataramızı isteriz :)" notunu düştü.

Kadın ve Demokrasi Derneğini'nin başlattığı, "Biz Varsak Demokrasi Var" kampanyasına sürpriz bir destek geldi.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN SÜRPRİZ DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Bayraktar'ın eşi Selçuk Bayraktar kampanyaya destek oldu.

Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) başkan yardımcılığını yapan Sümeyye Bayraktar, eşiyle birlikte KADEM afişinin önünde selfie çekindi.

"MATARAMIZI İSTERİZ"

Selçuk Bayraktar, eşiyle birlikte çekindikleri selfie'yi Twitter hesabından paylaştı. Bayraktar paylaşımına "@kademorgtr 'nin #BizVarsakDemokrasiVar kampanyasını biz de destekliyoruz! Mataramızı isteriz :)" notunu düştü.

"Biz Varsak Demokrasi Var" kampanyasına çok özel destek! ile ilgili etiketler KADEM Selçuk Bayraktar sümeyye bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.