"Biz değil, korona bizden korksun"

Diyarbakır Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı koronavirüs önlemleri hiçe sayılarak çocukların akınına uğradı. Serinlemek için suya giren çocuklar virüsten korkmadıklarını, virüsün onlardan korkması gerektiğini söyleyerek eğlenmeye devam etti.

Vaka sayılarında ciddi artışların yaşandığı Diyarbakır'da özellikle çocukların tedbirlere uymadığı görülüyor. Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkındaki tarihi Anzele suyu, koronavirüs tehdidine rağmen çocukların oyun ve yüzme alanını olmaya devam ediyor.

SOSYAL MESAFE HİÇE SAYILIYOR

Kentte 40 derecenin üzerinde seyreden sıcaklar nedeni ile soluğu Anzele parkında alan çocuklar, burada sosyal mesafeye uymadan bir araya gelip suya atlayarak serinlemeye çalışıyor. Suya girip yüzen çocuklar daha sonra güneşte kurulanmayı da ihmal etmiyor. Sıcaktan bulandığı için suya girdiğini ve serinlediğini belirten Fuat Öner, "Koronavirüsten korkmuyoruz, koronavirüs bizden korksun" dedi.

"Biz değil, korona bizden korksun"

KENTTE YÜKSEK SAYIDA VAKA GÖRÜLÜYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dünkü koronavirüs tablosunda İstanbul, Ankara Gaziantep, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da en çok vaka görüldüğünü, bu illerin yoğun bakım sayılarında da artış olduğunu açıklamıştı.

"Biz değil, korona bizden korksun" ile ilgili etiketler Diyarbakır Koronavirüs Sur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.