Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yapılan bağış miktarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dün itibarıyla 728 bin 27 adet bağışın yapıldığı kampanyada toplanan para miktarı 1 milyar 839 milyon 582 bin 530 Türk Lirası'nı buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

"Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz." diyerek başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanyanın amacını "Alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Meclis’teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz." sözleriyle ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk desteği de kendisi vermiş ve 7 maaşını kampanyaya bağışlamıştı.

26 NİSAN İTİBARIYLA YAPILAN BAĞIŞ MİKTARI

"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına vatandaşların ve firmaların destekleri sürüyor. Dün (26 Nisan) itibarıyla kampanyaya yayılan bağış miktarı 1.839.582.530 Türk Lirası'nı buldu. 

Öte yandan kampanyaya yapılan bağış miktarı adedi ise 728 bin 27 oldu. 

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yapılan bağış miktarı

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM KAMPANYASI

'Biz bize yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlatılan kampanyaya bağış için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yardım hesapları açıldı.

Kampanyaya kısa mesajla da bağış yapılabiliyor. Bunun için cep telefonundan "KORONA" yazıp 8119'a kısa mesaj atmak yeterli.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yapılan bağış miktarı - Resim : 2

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına yapılan bağış miktarı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Koronavirüs Biz Bize Yeteriz Türkiyem yardım destek bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.