Bittorent çöküşe geçti! Popüler kripto para birimi Bittorent (BTT) adeta çakıldı

Bittorent kripto para borsalarında işlem gören revaçta kripto para birimi. Son dönemde yükselişe ile gündeme gelen Bittorent, BTT kısaltmasıyla da biliniyor. Yatırımcılarına düne kadar 10 kat fazla kazandıran Bittorent adeta çöküşe geçti.

Kripto para borsalarını takip edenlen Bittorent'in yükselişini izliyorlardı daha düne kadar. Yatırımcısına son dönemde kazandırdığı miktarlarla çok konuşulan kripto para birimlerinden olan Bittorent (BTT), bu kez de çöküşü ile gündeme geldi.

BİTTORENT (BTT) YATIRIMCISINI ÜZDÜ

Kripto para birimi Bittorent bugünlerde kripto para borsalarına adından en çok söz ettiren bir alt coin. Yatırımcısının yüzünü güldüren Bittorent (BTT) dün akşamdan itibaren adeta çöküşe geçti. Yüzde 40'lık bir düşüş yaşayarak yatırımcısını bu kez üzen bir grafik çizen Bittorent adeta çakıldı.

BitTorrent BTT Nedir BTT Nedir

BİTTORENT NEDİR?

BTT, TRON platformu üzerine inşa edilmiş bir TRC-10 token’ıdır. 2001 yılında başlatılan BitTorrent protokolü ile entegre çalışmak üzere tasarlanmıştır. BitTorrent, internetin ilk merkeziyetsiz ağlarından biri ve aylık 100 milyondan fazla kullanıcısıyla en popüler ağlarından biri olmaya devam ediyor.

BTT’nin white paper‘ına göre, BTT’nin ilk büyük uygulaması, BitTorrent’teki dosya paylaşım sürecini kullanıcılar için daha verimli hale getirmek. BitTorrent’te bir dosya paylaşmak, her biri belirli bir dosyanın küçük parçalarını birbirinden indiren birkaç farklı peers yani eşler içerir. Dosyanın tam kopyası olan kullanıcılar ise seeds yani tohum olarak adlandırılır.

 

Bittorent çöküşe geçti! Popüler kripto para birimi Bittorent (BTT) adeta çakıldı ile ilgili etiketler Bitcoin bittorent bittorent çakıldı btt nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.