‘Bitrota’ soruşturmasında yakalanan K.A. İstanbul’a getirildi

'Bitrota' isimli kripto para borsası hakkında başlatılan soruşturma kapsamda Antalya’da gözaltına alınan K.A., İstanbul’a getirildi.

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Adliyesi'ne gelen 2 kişi, kripto para borsası üzerinden mağdur olduğunu iddia ederek savcılığa şikayette bulunmuş, bunun üzerine Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 'Bitrota' isimli para borsasını devreye sokan Endless Yazılım Teknoloji A.Ş.'nin 2018 yılında Kayseri'de kurulduğu ve bir süre sonra buradan taşındığı bilgisine ulaşılması üzerine şirket yöneticileri K.A. ve H.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında Antalya’da yakalanan K.A., tarifeli uçakla bu akşam saat 20.30 sıralarında İstanbul’a getirildi. Uçağın İstanbul Havalimanı’na inişinin akabinde K.A., uçağa gelen polis ekipleri tarafından alınarak sorgu için emniyete götürüldü.

‘Bitrota’ soruşturmasında yakalanan K.A. İstanbul’a getirildi ile ilgili etiketler Gözaltı Bitrota
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.