Bitlis'te silahlı 'ot biçme' kavgasında kan aktı! 3 kişi hayatını kaybetti

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Küllüce köyünde, ot biçme anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaşamı yitirdi. Yaşamını yitiren 3 kişinin amca çocukları olduğu öğrenilirken, Jandarma ekipleri hastanede ve köyde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bitlis'in yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Küllüce köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre, akşam saatlerinde aralarında ot biçme anlaşmazlığı olan Karataş ve Umaç aileleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda kurşunların isabet ettiği Meran ve Naif olay yerinde hayatını kaybederken, Özmen Karataş ise ağır yaralandı.

3 AMCA ÇOCUĞU YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Durumu ağır olan Özmen Karataş da kaldırıldığı Bitlis Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren 3 kişinin amca çocukları olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri hastanede ve köyde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Bitlis'te silahlı 'ot biçme' kavgasında kan aktı! 3 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Bitlis Mutki ot biçme anlaşmazlığı silahlı kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.