Bitlis'te maske takmak zorunlu mu? Nerelerde maske yasağı var?

Bitlis'te maske takmak zorunlu mu? Nerelerde maske yasağı var? Enfekte sayılarının çoğlması ile birlikte sayılıların artışının görüldüğü illerde ve bazı illerin yüksek sayılı ilçelerine maske takma zorunkuluğu getirildi.

Bitlis'te maske takmak zorunlu mu? Nerelerde maske yasağı var? Son zamanlarda artan ölüm oranı ve enfekte sayısı ile önlemlerin artışı için harekete geçildi.

BİTLİS'TE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU VAR MI?

Türkiye'nin birçok ilçesinde vaka sayısındaki artış nedeni ile yasaklamalara dönüş başladı. Peki Çanakkale'de maske takma zorunluluğu var mı? Çanakkale'de sadece belirli ilçelerde maske takma zorunluluğu var.

BİTLİS MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU OLAN İLÇELER

Bitlis'in Tatvan ilçesinde maske kullanımı zorunlu hale getirildi.

Bitlis'te maske takmak zorunlu mu? Nerelerde maske yasağı var? ile ilgili etiketler Tatvan Bitlis Bitlis'te maske zorunlu mu hangi ilçede maske takmak zorunlu maske zorunluluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.