Bitirim İkili 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

28 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışında yer alan gişe rekorları kırmış Bitirim İkili 3 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bitirim İkili 3 hangi kanalda? Bitirim İkili 3 oyuncuları kimlerdir?

28 Aralık Pazartesi günü ATV yayın akışında yer alan Bitirim İkili 3 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Nefes kesen dövüş sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Bitirim İkili 3 filmi ekranlara damgasını vurmuştur. Başrolünde Jackie Chan ve birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Bitirim İkili 3 2007 yılında vizyona girmiştir..

BİTİRİM İKİLİ 3 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Büyükelçi Han’a yapılan suikast girişiminin ardından Dedektif Lee ile Dedektif Carter, yeniden harekete geçerek Paris’e doğru yola çıkarlar. Bir Fransız kadınını koruyacaklardır. Lee, Birleşmiş Milletler ile gizli toplantılar yapar. Ancak kendisinin Kenji adındaki Çinli bir suçlu ile de mücadelesi aracılığı ile Lee’nin uzun zamandır kayıp olan erkek kardeşi de açığa çıkar. Ciddi anlamda kapsamlı bir suç örgütünü ortadan kaldırmak üzere Paris’e gelen bu ikili, aynı zamanda Büyükelçi Han’ın kızı Soo Yung’u da kurtarmaya çalışırlar. Elbette yabancı oldukları bu şehirde her şey, alıştıklarından farklı bir biçimde gelişmektedir.

Bitirim İkili 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

BİTİRİM İKİLİ 3 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Brett Ratner

Oyuncular: Jackie Chan, Chris Tucker, Max von Sydow

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapım Yılı: 5 Ekim 2007 / 1s 30dk

Bitirim İkili 3 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Bitirim ikili 3 Jakie Chan konusu nedir oyuncuları kimler yayın akışı Chris Tucker
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.