Bitcoin'in kripto pazarı hakimiyeti tekrar yüzde 40'ın üzerine çıktı

Geçtiğimiz hafta sonu sert düşüşler yaşanan kripto para pazarlarında, satım işlemlerinden sonra Bitcoin'in pazar hakimiyeti yüzde 42'ye yükseldi.

Kasım ayında zirveye ulaştıktan sonra istikrarsız bir seyirle ibreyi aşağı yöne çeviren Bitcoin'in değer kaybı geçtiğimiz haftasonu yüzde 50'yi bulmuştu. Bu dönemde pazar hakimiyetinde de gerilemeye başlayan birimin dominans oranı en düşük seviyesi olan yüzde 39'a düşmüştü.

Ancak geçtiğimiz hafta sonu yaşanan düşüşlerin ardından Bitcoin'in pazar hakimiyeti, yatırımcıların diğer kripto birim varlıklarını elden çıkarmasının ardından yüzde 42'ye yükseldi.

Hafta sonu 34 bin dolar dolaylarına kadar gerileyen Bitcoin şu sıralarda 36 bin 50 dolar seviyesinde, Ethereum ise 2390 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin'in kripto pazarı hakimiyeti tekrar yüzde 40'ın üzerine çıktı ile ilgili etiketler Bitcoin ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.