Bitcoin'e bugüne kadar yapılan en büyük güncelleme yapılacak: Tarihi bir gelişme

Kripto para borsasının en büyük para birimi olan Bitcoin'e kasım ayında güncelleme yapılacak. Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Kraken, gelecek güncellemenin bugüne kadar yapılan en önemli güncelleme olduğunun altını çizerek tarihi bir gelişme olduğunu vurgluladı.

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından Kraken, Kasım ayında gelecek olan Bitcoin (BTC) güncellemesinin tarihi bir gelişme yaşanacağını ve Bitcoin için bugüne kadar ki en önemli güncelleme olduğunu açıkladı.

Kasım ayında gerçekleşmesi beklenen Taproot güncellemesi, kripto paraların atası kabul edilen Bitcoin’in gizlilik önlemlerini ve akıllı sözleşme esnekliğini desteklemeyi amaçlıyor. Kraken Intelligence tarafından yapılan açıklamada, güncelleme ile birlikte uzun süre unutulmayacak tarihi bir ana tanıklık edilecek.

"BUGÜNE YAPILAN EN ÖNEMLİ GÜNCELLEME"

Taproot adlı güncelleme ile Bitcoin için yapılan en büyük değişikliğin yaşanacağı belirtildi. Güncelleme ile kullanıcıların gizliliklerinin de artacağı öne sürüldü.

Dev kripto para borsası açıklamasında, “Taproot, kullanıcı gizliliğini, ağ ölçeklenebilirliğini ve tüm Bitcoin’lerin değiştirilebilirliğini önemli ölçüde iyileştirecek. Kullanıcılar, daha ucuz işlem ücretlerinin ve akıllı sözleşmelerin keyfini çıkaracaklar.

Taproot, büyük bir yenilik ve benimsemeye zemin hazırlayan tartışmasız bugüne kadarki en önemli Bitcoin güncellemesidir.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Taproot güncellemesinin Kasım ayında olması bekleniyor.

BITCOIN DÜŞTÜ

Bitcoin yeni haftada en düşük 44 bin 037 doları, en yüksek de 47 bin 660 doları gördü. Saat 14:25 itibarıyla 44 bin 313 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin'e bugüne kadar yapılan en büyük güncelleme yapılacak: Tarihi bir gelişme ile ilgili etiketler Bitcoin güncelleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.