Bitcoin'deki düşüşle alt coinler de çakıldı

En büyük hacimli kripto para olan Bitcoin, sabah saatlerinde 59 bin dolardan 50 bin 900 dolar düzeyine kadar düştü. Kripto para piyasalarını sallayan bu düşüşle birçok alt coin de çakıldı.

Bitcoin için geceden beri hafif düşüş gözlemleniyordu. Bitcoin’de yaşanan bu düşüş bir çok alt coininde çakılmasına neden oldu.

Bitcoin'in sert geri çekilme hareketiyle beraber, Etherium, Litecoin, Cardano, Polkadot, Stellar gibi büyük alt coinlerde yüzde 20'yi aşan değer kaybı yaşandı. Türkiye'de bir çok yatırımcının ilgisini çeken daha küçük alt coinlerde düşüşe eşlik etti.

Bitcoin'deki düşüşle alt coinler de çakıldı

HOLO VE BİTTORENT DE ÇAKILDI

Özellikle Türkiye'de bir çok kripto para yatırımcısının alım satım yapmasıyla öne çıkan HOLO (HOT), Bittorent (BTT) için de kayıp büyük oldu. Gece 0.074 bandında hareket eden BTT, 0.062 liraya, HOT ise 0.154 bandında hareket ederken, 0.139 TL'yi gördü.

2021 yılında özellikle altın, döviz ve borsa gibi yatırım araçlarının belli bir bant hareketinde sıkışık seyir izlemesi, yatırımcıları alternatif getiri arayışına itti.

Bitcoin'deki düşüşle alt coinler de çakıldı ile ilgili etiketler Bitcoin Kripto para piyasa düşüş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.