Bitcoin tekrar 50 bin dolar seviyesinin üstünde

Kripto paralar Perşembe günü genel olarak olumlu seyrederken, Bitcoin 51 bin doları yakaladı.

Hafta başından beri yakalanan ivmeyi Çarşamba günü kaybeden kripto paralar için Perşembe iyi geçti. Bitcoin, kayıplarını fazlasıyla telafi ederken Ethereum da 4 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Çarşamba günü 46 bin dolar düzeyine kadar gerileyen Bitcoin, tekrar 50 bin doları geçerken şu sıralarda 51 bin dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum da Bitcoin kadar olmasa da nispeten toparlayıp tekrar 4 bin doların üzerine çıktıktan sonra şimdi 4090 dolar düzeyinde işlem görüyor.

Kripto para birimleri hakkında ülke tutumları konusunda Rusya Merkez Bankası'ndan iyi sinyaller gelmiyor. Halihazırda kripto birimler ile ödemelerin izin verilmediği ülkede Merkez Bankası, parlamentoda sunulmak üzere kripto paraların ülke ekonomisi için olumsuz olduğuna dair rapor hazırlıyor.

Kripto para işlemlerine sıcak bakmayan bir başka ülke Pakistan'da ise yaklaşık 20 milyar dolar büyüklüğünde bir kripto birim pazarı olduğu tahmin ediliyor. Bu büyüklükle dünya genelinde en geniş pazarlardan biri olmasına rağmen ülkenin Merkez Bankası, şirketlere kripto para ile ticaret yapma imkanı sunmazken bireysel olarak yatırım yapanlara da aksi yönde telkinde bulunuyor.

Bitcoin tekrar 50 bin dolar seviyesinin üstünde ile ilgili etiketler Bitcoin Rusya Pakistan kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.