Bitcoin altından daha iyi mi

Kripto para Bitcoin altının saltanatını bitiriyor mu? Bir zamanlar yatırım denince akla ilk gelen altın, yerini Bitcoin'e mi bıraktı? Ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci tam da bu sorulara yanıt vererek, "Araştırırsanız Bitcoin'in altından daha iyi olduğunu anlarsınız" dedi.

CNBC kanalına konuşan Anthony Scaramucci, Bitcoin'in altından daha iyi değer saklama aracı olduğunu söyledi.

Bitcoin (BTC) para biriminin altından daha üstün olduğuna dair yorum geldi. Hedge fonu yöneticisi Anthony Scaramucci, yatırımcıların yeterince incelemeleri halinde Bitcoin'in üstün olduğunu kabul edeceklerini ileri sürdü.

Bitcoin'in 2021'de tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmasıyla birlikte, hükümetlerin yoğun biçimde para basmalarından yeterince yararlanamayan altın ile aynı seviyeye gelip gelmediği merak edilir oldu.

Scaramucci, iki varlığı karşılaştırırken, tercihini çok net biçimde vurguladı ve altının 4.000 yıldır bir değer deposu olarak tercih edildiğini, ancak hiçbir şeyin sonsuza kadar devam etmediğini savundu.

Sunucu Joe Kernen'e "dünya değişiyor" vurgusunu yaptı. Scaramucci, Bitcoin'in teknolojik açıdan paranın temel rolünü üstlendiğini belirtti:

Eğer üzerine kafa yorarsanız pek çok yönden altından daha iyi. Depolaması daha kolay, daha hızlı hareket edebilir ve güvenilir bir ağ ile büyüyen bir varlık.

Cointelegraph tarafından haberi yapıldığı üzere, bankacılık devi Morgan Stanley tarafından yapılan, müşterilerine Bitcoin yatırım olanağı sunması duyurusu BTC fiyatını dolar karşısında yükseltmişti.

Bitcoin altından daha iyi mi ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.