Bitcoin Alanlar Veya Almak İsteyenler! 2 Ülke Daha Onay Verdi! Bitcoin Ödemeleri Başladı

2. ülke ilan etti ve Elon Musk'tan önemli açıklamalar yapıldı. Kripto para piyasalarında yeniden yükselişler başladı. Kripto para piyasası konusunda önemli açıklamalarda bulunan ünlü iş adamı Elon Musk'ın güncel açıklamalarıyla birlikte büyük bir düşüş yaşanmıştı. Bitcoin para birimide dahil olmak üzere tüm altcoin seçenekleri resmi anlamda dibe çakılmıştı. Bugünlerde ise yeniden toparlanma ve iyileşme sürecine giren kripto paralar listede yeşil renge çevrildi.

  1. ülke ilan etti ve Elon Musk'tan önemli açıklamalar yapıldı. Kripto para piyasalarında yeniden yükselişler başladı. Kripto para piyasası konusunda önemli açıklamalarda bulunan ünlü iş adamı Elon Musk'ın güncel açıklamalarıyla  birlikte büyük bir düşüş yaşanmıştı. Bitcoin para birimide dahil olmak üzere tüm altcoin seçenekleri resmi anlamda dibe çakılmıştı. Bugünlerde ise yeniden toparlanma ve iyileşme sürecine giren kripto paralar listede yeşil renge çevrildi. 

Tesla'nın patronu Elon Musk'ın Tesla'nın para birimini ani bir kararla sattığını fakat parayı kullanarak işlemlere devam edebileceğini ifade eden tweet'lerinden sonra Bitcoin yavaş yavaş toparlanmaya başladı. Aynı zamanda El Salvador'dan sonra Tanzaya'nın da kripto paraları resmi anlamda kabul etme adımı coin piyasasını güç kazandırdı.

Birtcoinle Ödeme Devri Başlıyor

 

Piyasalarda yaşanan bu dalgalanmadan sonra ise şirket yeniden bitcoinle ödeme kabul edeceğini belirtti. Elon Musk, Tesla’nın Bitcoin varlığının yalnızca yüzde 15'lik bölümünü sattığını açıkladı.

Bitcoin madenciliğinin daha temiz seviyelerde enerji kullanması için etkili bir çözüm bulunursa şirketin yeni sistemle Bitcoin kabul edeceğini belirtiyor.

Kırık Kalp Olumsuz Etki Yaptı

 

İş adamı Elon Musk kripto para madenciliğinin büyük elektrik enerjisi tüketimine sebep olduğunu, bu bakımdan karbon yayılımın arttığını ve daha çevreci fikirler ortaya atılana dek Bitcoin ile Tesla satışlarını iptal ettiklerini açıklamıştı.

Yapılan bu öneml ve detay açıklamalardan sonra Bitcoin ciddi anlamda değer kaybı yaşamış haziran ayı başlarında toparlanmaya çalışsa da Elon Musk'ın kırık kalp emojil tweeti sonrası yeniden düşüş trendine gerilemişti.

Yaşanan bu gelişmeler sonucunda ise Çin'in kripto paralarla ilgili adım atması birçok açıdan değer kaybı yaşanmasına neden olmuştu. Aynı zamanda madencilik alanında da yapılan hamleler piyasada yasaklar nedeniyle şok etkisi yaratmıştı. 

Bitcoin Alanlar Veya Almak İsteyenler! 2 Ülke Daha Onay Verdi! Bitcoin Ödemeleri Başladı ile ilgili etiketler Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.