Bitcoin 44 bin doların eşiğinde

Kripto para pazarlarında Çarşamba günü büyük dalgalanmalar gözlenmezken Bitcoin 43 bin doların, Ethereum ise 3 bin doların üzerindeki seyirlerini korudu.

Geçtiğimiz hafta 36 bin dolar dolaylarına geriledikten sonra toparlanmaya başlayan Bitcoin, hafta sonu 40 bin dolar seviyesini aşmıştı.

Kripto paralar olumlu ivmeyi hafta başında da sürdürürken, Bitcoin 45 bin dolar seviyesini zorladıktan sonra gerileyip 43 bin dolar civarında tutunmuştu.

Haftanın üçüncü gününde kripto para pazarlarında ciddi dalgalanmalar gözlenmezken, şu sıralar Bitcoin 43 bin 900 dolar, Ethereum ise 3180 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

JPMORGAN BITCOIN İÇİN TAHMİNİNİ ARTIRDI

Finans kuruluşu JPMorgan, daha önce 146 bin dolar olarak belirlediği uzun vadeli Bitcoin muhtemel fiyatlamasını 150 bin dolara yükseltti.

Bu tahminin gerçekleşebilmesi için Bitcoin'in piyasa hacminin 2,7 trilyon dolaylarına ulaşmasına gerekirken, Kasım ayında zieve yapan kripto birimin o dönemki piyasa hacmi 1,3 trilyon dolardı.

Bitcoin 44 bin doların eşiğinde ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum jpmorgan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.