Bitcoin 43 bin dolar seviyesinde

Hafta sonu 40 bin doları aştıktan sonra bu haftaya da iyi başlayıp 45 bin doları geçen Bitcoin, durulma eğilimine geçtikten sonra bugün 43 bin dolardan işlem görüyor.

Kasım ayında başlayan düşüş yönelimi 34 bin dolar seviyelerine kadar devam eden Bitcoin, geçtiğimiz hafta toparlanmaya başladıktan sonra hafta sonu 40 bin doları geçmişti.

Cuma günü ABD'de açıklanan istihdam verileri sonrası kripto para birimlerinin yakaladığı olumlu ivme bu haftanın başında da devam ederken, Bitcoin 45 bin dolara ulaştı. 45 bin 400 dolar dolaylarına kadar yükselen Bitcoin, daha sonra durulup yükselme eğilimine girerken ABD'de borsa işlemlerinin kapanmasıyla 43 bin dolar seviyelerine geriledi.

Yaşadığı gerilemeye rağmen Bitcoin'in geçtiğimiz hafta başından bu yana elde ettiği değer kazanımı yüzde 10'un üzerinde olurken, şu sıralarda Bitcoin 43 bin 600 dolar, Ethereum ise 3090 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Bitcoin 43 bin dolar seviyesinde ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.