Bisikletli kapkaççı, liseli kıza dehşeti yaşattı

Antalya'da lise öğrencisi kızın elindeki çanta, bisikletli bir kişi tarafından çalındı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 13.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi, 917 Sokak üzerinde meydana geldi.

ÇANTAYI ALIP KAÇTI

Aynı mahalledeki evinden çıkan lise öğrencisi 16 yaşındaki Nurcan Durmaz, kent merkezine doğru yürüyüşe geçti. 917 Sokak’ta kaldırımda yürüyen Durmaz’ın yanına siyah montlu bisikletli bir kişi yaklaşıp, genç kızın elindeki çantayı kapıp kaçtı.

Bisikletli kapkaççı, liseli kıza dehşeti yaşattı

Neye uğradığını anlamayan Durmaz, önce arkasına baktı, sonra şüphelinin arkasından koştu. Büyük şok yaşayan genç kız, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Durmaz’dan eşkali alınan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme başlattı.

KİMLİĞİ, TELEFONU VE 50 TL'Sİ VARDI

Yaşadığı korku yüzünden belli olan Nurcan Durmaz, olayın nasıl gerçekleştiğini polis ekiplerine anlattı. Durmaz’ın çantasında arızalı bir telefon, kimlik kartı 50 lira parasının olduğu öğrenildi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Bisikletli kapkaççı, liseli kıza dehşeti yaşattı ile ilgili etiketler Antalya Öğrenci Kapkaç liseli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.