Bisikletiyle yoldan geçerken tonlarca demirin altında kaldı!

Antalya’nın Alanya ilçesinde bisikletiyle seyir halindeyken, bir iş yerinin önünde istifli halde bulunan tonlarca ağırlıktaki demir profili üzerine devrilen adam hayatını kaybetti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Alanya Sanayi Sitesi’ndeki Muhammed Müftüoğlu Caddesi üzerindeki demir atölyesinde meydana geldi. İş yerinde istif halinde bulunan olan tonlarca ağırlıktaki demir profiller henüz bilinmeyen nedenle devrildi.

Bisikletiyle yoldan geçerken tonlarca demirin altında kaldı!

DEMİRLER KEPENGİ KIRARAK YOLA SAVRULDU

Devrilen demirler kepengi kırarak yola savruldu. O sırada bisikletiyle yoldan geçen Ahmet Besili (59) demirlerin altında kaldı. Savrulan demirler park halindeki 07 AIU 273 plakalı otomobilin üzerine de düşerek zarar verdi.

Bisikletiyle yoldan geçerken tonlarca demirin altında kaldı! - Resim : 2

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler ayağı demire sıkışan Besili’yi uzun uğraşlar sonunda kurtardı. Sağlık ekipleri yaralı Besili’yi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Burada tedaviye alınan adam doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Besili’nin cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Bisikletiyle yoldan geçerken tonlarca demirin altında kaldı! ile ilgili etiketler bisiklet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.