Birsu Demir kimdir? Birsu Demir nereli? Yok böyle değişim!

Birsu Demir kimdir sorusu vatandaşlara tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Alemin kralı dizisin Oben karakteri ile tanınan Birsu Demir, instagram hesabından yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Birsu Demir kimdir, Birsu Demir nereli? Detaylar haberimizde...

Birsu Demir kimdir sorusu sosyal medyada en çok konuşulan sorulardan oldu. Alemin Kralı dizisindeki Oben karakterinden tanıdığımız Birsu Demir, instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Peki Birsu Demir kimdir, nerelidir? İşte yanıtı...


BİRSU DEMİR KİMDİR?

İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu ilköğretim eğitiminden sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro üzerine eğitim almaya başladı. Çok ufak yaşlardan bu yana kamera karşısına yer alan başarılı oyuncu, ilk kez Büyük Buluşma isimli dizi ile ekran karşısına geçti. Günümüze ise Son Çıkış isimli dizide Kevser karakterini canlandırmaktadır.

Genç oyuncu 2006'da Bir Demet Tiyatro isimi dizide Ayça karakterini canlandırdı. Dizi, Mükremin Çıtır ve ailesinin yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Zerrin Sümer, Altan Erkekli, Deniz Özerman ve Erdal Tosun yer aldı. 2007'de O..Çocukları isimli filmde Suelin karakterini canlandırdı. Film, 1980'li yıllarda çocukların emanet edilidği bir evde yaşananları, dramatik ve komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Özgü Namal, Sarp Apak, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Sezin Akbaşoğulları ve Mahir İpek yer aldı.

birsu2.jpg

Birsu Demir 2010'da Alemin Kıralı isimli dizide Oben karakterini canlandırdı. Dizi, kayınpederinin ölümünden sonra baldızları ve kayınvalidesine bakma sözü veren Aslan isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Şafak Sezer, Zeynep Gülmez, Oya Başar ve Evrim Akın yer aldı. Genç oyuncu 2015'te ise Son Çıkış isimli dizide Kevser karakterini canlandırdı. Dizi, hayatları kötü alışkanlıkları nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal alan bir grup gencin yaşadıklarını ve gençlere yardım etmek isteyenlerin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Furkan Palalı, Sultan Ulutaş, Tolga Güleç, Dolunay Soysert, Deniz Barut ve Orçun Koray Kaygusuz yer aldı.

birsu3.jpg

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri
Son Çıkış-2015
Zaman Makinesi 1973-2014
Otel Divane-2014
Türkan-2011
Alemin Kıralı -2011
Şefkat Tepe-2013
Kars Öyküleri-2010
Kanal-İ-zasyon -2009
O... Çocukları-2008
Kara Yılan-2007
Genco-2007
Bir Demet Tiyatro-2006
Beşinci Boyut -2005
Büyük Buluşma-2004

Birsu Demir kimdir? Birsu Demir nereli? Yok böyle değişim! ile ilgili etiketler televizyon birsu demir kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.