Birsen Tezer'den hayranlarını endişelendiren haber! 3 konserini iptal etti

Konser maratonuna devam eden ve farklı şehirlerdeki hayranlarıyla bir araya gelen 56 yaşındaki şarkıcı Birsen Tezer'den kötü haber! Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile sağlık sorunları yaşadığını ve bu neden dolayı gelecek konserlerini iptal ettiğini açıkladı.

28, 29 ve 30 Ocak'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanan şarkı Birsen Tezer, Denizli, Isparta ve Antalya'da vereceği konserlerini iptal ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Birsen Tezer'in sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi.


3 konserini iptal ettiğini açıklayan Tezer, konserine katılım gösterecek hayranlarından özür diledi. 56 yaşındaki müzisyen Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

''Değerli dinleyicilerimiz,

Sağlık sorunları sebebi ile aldığımız önlemler kapsamında 28-29-30 Ocak Denizli - Isparta - Antalya Holly Stone konserlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir...

Sizlerden özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Birsen Tezer

Biletlerinizi iade etmek isteyen dinleyicilerimiz, satın aldıkları noktalardan biletlerini iade edebilirler.''

Birsen Tezer'den hayranlarını endişelendiren haber! 3 konserini iptal etti


Bu paylaşımının ardından Birsen Tezer'e takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları geldi.

Bülent Ortaçgil ile birlikte söylediği "Kimseye Anlatmadım" adlı şarkısı dillere dolanan Birsen Tezer'in Cihan (2009) ve İkinci Cihan (2013) adlı iki sola albümü bulunuyor.

Birsen Tezer'den hayranlarını endişelendiren haber! 3 konserini iptal etti


BİRSEN TEZER'İN DÜET YAPTIĞI PARÇALAR

"Kimseye Anlatmadım" (Bülent Ortaçgil ile), 1998

"Çığlık Çığlığa" (Bülent Ortaçgil için Söylenmiş Şarkılar), 2000

"Aşk Bu Değil" (Babylon Bar Vol.2), 2010

"İstediğini Yap" (Bülent Ortaçgil - vokal), 2010

"Hoş Geldin" (Hüsnü Arkan ile), 2010

"Sevdanın Yolları" (Zafer Cınbıl ile), 2012

"Sonu Güzel" (Güvenç Dağüstün ile), 2015

"Öyle Bir Rüya" (Hüsnü Arkan ile), 2015

"Mesafeler" (Emre Önbayraktar ile), 2016

"Beni Hatırladın mı?" (Cem Adrian ile), 2017


BİRSEN TEZER HAKKINDA

Müzikle ortaokul yıllarında tanışan Tezer 1982-1983 yıllarında katıldığı Milliyet Liseler Arası müzik yarışmalarından çeşitli dereceler elde etti. Ardından müzik eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı sınavlarına girerek devam etti. Kanun enstrümanını seçtikten sonra öğretmeni Erol Deran'dan dersler aldı.

Mezuniyeti ile birlikte profesyonel müzik yaşamına başladı ve 1990 sonrasında kolektif grup müzikleri icra etti ve İstanbul'un muhtelif mekânlarında grubu ile performans sergiledi.

1998'de Bülent Ortaçgil'in Light adlı albümünde Ortaçgil'le "Kimseye Anlatmadım" adlı şarkıyı seslendirdi, bunu "Şarkılar Bir Oyundur" ve "Çığlık Çığlığa" adlı parçalar takip etti. Bu dönemlerinde İlhan Şeşen ve Gürol Ağırbaş ile çalışmalar yaptı ve Şeşen'in hazırladığı bir film müziğini seslendirdi.

Bodrum'da geçirdiği 10 yıllık süreden sonra İstanbul'a dönerek müziğe devam etti.

Birsen Tezer'den hayranlarını endişelendiren haber! 3 konserini iptal etti ile ilgili etiketler Konser Sosyal Medya Isparta Antalya Denizli birsen tezer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.