Birol Güven, 'Butik Ali' gibi konuştu!

'Çocuklar Duymasın' dizisinin yapımcısı Birol Güven, bir sahnede Fetullah Gülen'in kitabının kullanılması sonrası dizi hakkında yapılan eleştirilere yazılı açıklamayla cevap verdi. Güven açıklamasında, "Bize aptal, salak deyin ama FETÖ'cü demeyin." dedi.

Yıllar sonra tekrar televizyon ekranlarına dönen 'Çocuklar Duymasın' dizisinin bir bölümünde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yurt dışında açtığı okulları konu alan bir kitabı görülmüştü. Büyük tepki alan sahneden sonra dizinin yapımcısı Güven özür dilemiş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dizi hakkında FETÖ soruşturması başlatılmıştı. Ayrıca RTÜK de Kanal D'ye ağız bir maddi ceza kesmişti.

BİROL GÜVEN'DEN 'BUTİK ALİ' GİBİ AÇIKLAMA

Dizinin yapımcısı Birol Güven, sosyal medyadan yeni bir açıklama yayınladı.

Güven açıklamasında şunları söyledi:

"Biz bütün bunları haketmiyoruz. Bana ve ekip arkadaşlarıma istediğinizi söyleyin, aptal deyin, salak deyin, cahil deyin ama FETÖ'cü demeyin. Çocuklar Duymasın siz 15 yıldır nasıl biliyorsanız hala öyle. Dizimizi beğenmeyin, aşağılayın, eleştirin, seyretmeyin ama bizim vatanseverliğimizden şüphe etmeyin."

(Butik Ali, yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı Seksenler dizisindeki üç kağıtçı karakter)

Birol Güven, 'Butik Ali' gibi konuştu! ile ilgili etiketler Birol Güven Çocuklar Duymasın FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.