Birlikte yeni eve çıkıyorlar! Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ın eski aşkı Hadise ile yaşadığı evde kalmasını istemedi

Geçtiğimiz hafta birlikteliklerini ilan eden oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aynı evde yaşama kararı aldı. Sevgilisi Kaan Yıldırım'ın eski aşkı Hadise ile birlikte yaşadığı Ulus'taki evinde kalmasını istemeyen Pınar Deniz ev arayışına başladı. Çiçeği burnunda çiftin birlikte yaşamak istemesi 'evlilik yakındır' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Pınar Deniz - Kaan Yıldırım aşkı tam gaz devam ediyor. Çiçeği burnunda çift hızlı çıktı ve evlerini birleştirme kararı aldı. İşte detaylar...

Aşklarını geçtiğimiz günlerde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Melike Şahin'in konserine el ele katılarak ilan eden Kaan Yıldırım (35) ile Pınar Deniz (28) ilişkilerinde gaza bastı. Aşklarını bir adım ileriye taşıyıp aynı evde yaşama kararı alan ünlü çift, Beykoz ya da Göktürk'teki iki villa arasında kararsız kaldı.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Beraberliklerini geçtiğimiz hafta bir konsere el ele katılıp ilan eden oyuncu çift, önceki akşam da Instagram hesaplarından arka arkaya romantik pozlarını paylaştı. Pınar Deniz'in "Çok kalp" diyerek yayınladığı siyah-beyaz kare, 250 bini aşkın kişi tarafından beğenilirken; yine Yıldırım'ın aynı ifadeyle yayınladığı aşk pozuna yaklaşık 150 bin beğeni geldi.

pınar deniz - kaan yıldırım

PINAR DENİZ, KAAN YILDIRIM'IN HADİSE İLE YAŞADIĞI EVDE KALMASINI İSTEMEDİ

Birbirlerine körkütük aşık olduğu konuşulan ikili, dedikodulara göre aynı evde yaşama kararı aldı. Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım'ın eski sevgilisi Hadise ile pandemi dönemini geçirdiği Ulus'taki lüks evinde yaşamak istememesi üzerine çift, ev arayışına girdi.

BEYKOZ YA DA GÖKTÜRK'TE YAŞAYACAKLAR

İkilinin yakın çevresine göre oyuncu çift, ya Yıldırım'ın ailesine ait olan Beykoz'daki bir villada ya da birçok ünlünün de olduğu Göktürk'te bulunan bir kütük evde oturmayı planlıyor.

 

Birlikte yeni eve çıkıyorlar! Pınar Deniz, Kaan Yıldırım'ın eski aşkı Hadise ile yaşadığı evde kalmasını istemedi ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Pınar Deniz Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.