Birlikte yaşadığı Tülin'i öldüren caniden pes dedirten savunma: Silah cebimden düşüp patladı!

Düzce'de dini nikahla birlikte yaşadığı Faruk Şahin tarafından öldürülen Tülin Çetin (39) bugün gözyaşları içinde toprağa verildi. Polise verdiği ifadede dehşete düşüren bir bahane sunan Çetin, "Aramızda tartışma olmadı. Eşofmanımın cebinde bulunan silah yere düşünce patladı." dedi.

Olay, dün sabah saatlerinde Akçakoca ilçesi, Hacıyusuflar Mahallesi'nde meydana geldi.

Faruk Şahin ile dini nikahla birlikte yaşadığı Tülin Çetin'in yaşadığı evden silah seslerini duyan komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, göğsünden vurulan kadına ilk müdahaleyi yaptı. Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tülin Şahin, kurtarılamadı.

TÜLİN, BUGÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Çetin’in cenazesi, otopsinin ardından anne ve babasının Düzce Şıralık Mahallesi'ndeki evine getirildi. Çetin, Şıralık Mahallesi Camii'nde kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Birlikte yaşadığı Tülin'i öldüren caniden pes dedirten savunma: Silah cebimden düşüp patladı!

"EŞOFMANIMIN CEBİNDE BULUNAN SİLAH YERE DÜŞÜNCE PATLADI"

Gözaltına alınan Faruk Şahin, emniyetteki ifadesinde, "Tülin ile aramızda herhangi bir tartışma ya da kavga olmadı. Zaten olsa komşularımız duyardı. Eşofmanımın cebinde bulunan silah yere düşünce patladı. Tülin bir anda yere yığıldı. Panikle ne yapacağımı düşünürken bir anda karşımda sağlık ekiplerini gördüm" dedi.

Birlikte yaşadığı Tülin'i öldüren caniden pes dedirten savunma: Silah cebimden düşüp patladı! - Resim : 2

Tabancanın ruhsatsız olduğu tespit edilirken, Faruk Şahin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Birlikte yaşadığı Tülin'i öldüren caniden pes dedirten savunma: Silah cebimden düşüp patladı! - Resim : 3

 

Birlikte yaşadığı Tülin'i öldüren caniden pes dedirten savunma: Silah cebimden düşüp patladı! ile ilgili etiketler Düzce tülin çetin faruk şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.