Birlikte görüntülenmişlerdi... Demet Şener'den İbrahim Kutluay açıklaması

Beş yıldır konuşmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, oğulları Ömer’in tatilde düşüp kafasını yarmasıyla barışmıştı. Demet Şener, 2018 yılında 'ihanet' yüzünden evliliğini bitirdiği İbrahim Kutluay ile barıştıklarını doğruladı.

Çeşme’de çocuklarıyla tatil yapan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, oğlunun düşmesiyle Demet Şener’i aramış, eski eşler beş yılın ardından ilk kez konuşmuştu. Barışmanın ardından ailecek Zuma’ya yemeğe giden ikili, kırgınlıkları geride bırakmaya karar vermişti.

Uçankuş’a konuşan Demet Şener, “Çocuklarımız için bir araya geldik ve görüşmeye devam edeceğiz. Kendi kırgın ve kızgınlıklarımı geride bıraktım. Benim için zor oldu zor bir süreçti ama çocuklarım için bunu yapıyorum” dedi.

Birlikte görüntülenmişlerdi... Demet Şener'den İbrahim Kutluay açıklaması

2015 yılında nikah masasına oturan ve 2018 yılında boşanan çiftin İrem ve Ömer adında iki çocuğu var.

 

Birlikte görüntülenmişlerdi... Demet Şener'den İbrahim Kutluay açıklaması ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.