Birleşik Metal İş Sendikası'nın üçüncü lüks sosyal tesisi Çeşme'de açıldı!

CHP'li belediyelerin sendikası olarak bilinen Birleşik Metal İş Sendikası, Balıkesir ve Sapanca'dan sonra İzmir'in gözde tatil ilçesi olan Çeşme'de Çeşme İonia Otel adıyla yeni bir lüks sosyal tesis açtı.

Birleşik Metal İş Sendikası, 'her şey dahil' konseptli sosyale tesislerine bir yenisini daha ekledi.

SENDİKANIN 3. TESİSİ OLDU

Birleşik Metal İş Sendikası, Balıkesir ve Sapanca'dan sonra İzmir'in Çeşme ilçesine de sosyal tesis açtı.

Birleşik Metal İş Sendikası'nın üçüncü lüks sosyal tesisi Çeşme'de açıldı!

"YAYLA HAVASIYLA SİZLERE HUZURLU BİR TATİL FIRSATI..."

Sendika, yeni açılan sosyal tesisini Twitter hesabından duyurdu. Yapılan paylaşımda, "Sendikamızın yeni sosyal tesisi, Çeşme İonia Otel açıldı.. Tatil demek, havuzun dinginliği, denizin enginliği değil midir..." ifadelerine yer verildi. Tesisin internetteki çeşitli sitelerde yer alan tanıtımlarında ise, "Çeşme Çiftlikköyde yer alan İonia Hotel bölge itibariyle bol oksijenli olup, yayla havasıyla sizlere huzurlu bir tatil fırsatı sunar." denildi.

SOSYAL TESİS 5 YILDIZLI HER ŞEY DAHİL KONSEPTİNDE

Çeşme Çiftlikköy'de yer alan sosyal tesis İonia Otel, 5 yıldızlı her şey dahil konseptine sahip.

Birleşik Metal İş Sendikası'nın üçüncü lüks sosyal tesisi Çeşme'de açıldı! - Resim : 2

 

DENİZE SIFIR

Sendika, yeni açılan sosyal tesisinin Twitter hesabından şu ifadelerle duyurdu, "Huzurlu ve temiz ortamı ile ailenizle tatilinizi geçirebileceğiniz siz değerli misafirlerine bir aile oteli konsepti sunar. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfedir. Öğlen yemekleri 4 çeşit tabldottur. rıca 5 çayı vardır (Kuru pastalar, kekler). Gün boyu açık meşrubatlar ve çay ücretsizdir" ifadeleri yer aldı.

Birleşik Metal İş Sendikası'nın üçüncü lüks sosyal tesisi Çeşme'de açıldı! - Resim : 3

 

Birleşik Metal İş Sendikası'nın üçüncü lüks sosyal tesisi Çeşme'de açıldı! ile ilgili etiketler sendika Çeşme lüks otel birleşik metal iş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.