Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye için çirkin iftira!

BM’nin Kudüs kararından sonra Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait Sky News Arabia “Türkiye DEAŞ ile ittifak halinde” diyerek iftira yayını yapmaya başladı. Türkiye aleyhinde kara propaganda yürüten Sky News ve FOX'un sahibi olan Murdoch, Kudüs kararının ardından harekete geçerek tetikçilerine saldırı talimatını verdi.

Sky News Arabia'nın 12 kişilik internet ekibi Türkiye'deki FOX Türkiye 'nin binasında çalışıyor.

BAE'ne ait skynewsarabia 'nın internet yayın ekibinin FOX Türkiye binasında çalışması için Dahlan'ın FOX'a bir yıllığına 30 milyon $ verdiği iddia ediliyor.Bu ekip aynı zamanda Türkiye karşıtı Arapça trol hesapları da yönetiyor.

TÜRKİYE'DE FOX TV BİNASINDA ÇALIŞIYORLAR

FOX TV binasındaki 12 kişilik ekip BAE'deki skynewsarabia'daki 40 kişilik özel seçilmiş sözde Türkiye uzmanları tarafından kontrol ediliyor.

BAE'deki ekibin içinde firari FETÖ'cüler de bulunuyor. FETÖ'nün Türkiye aleyhine hazırladığı dosyalar bu 2 merkezden Arap dünyasına servis ediliyor.

SKY NEWS VE FOX'UN SAHİBİ MURDOCH

Yahudi Lobisinin önde gelen isimlerinden, Türk ve İslam düşmanı Rupert Murdoch yine iş başında. Türkiye aleyhinde kara propaganda yürüten Sky News ve FOX'un sahibi olan Murdoch, Kudüs kararının ardından harekete geçerek alçakça iftiralarına başladı

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye için çirkin iftira! ile ilgili etiketler BAE skynewa FOX trol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.