Birkir Bjarnason, Adana Demirspor'da... Svensson'dan sonra bir İzlandalı daha

Adana Demirspor, İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason'u kadrosuna kattı. Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, İzlanda Milli Takımı oyuncusu 33 yaşındaki Bjarnason ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Bjarnason geçen sezonun 2. yarısında Serie A'da Brescia forması giymişti.

Adana Demirspor, İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason'u transfer etti. Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz son olarak Brescia forması giyen İzlanda Milli Takımı oyuncusu 33 yaşındaki Birkir Bjarnason ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin" ifadeleri kullanıldı. 

Transfer sezonuna Younes Belhanda bombasıyla başlayan Adana ekibi ardından Mario Balotelli'yi kadrosuna katarak transfer şov yapmıştı. Bjarnason, Adana Demirspor'un ikinci İzlandalı futbolcusu oldu. Daha önce de 28 yaşındaki sağ bek Jonas Svensson'la 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

Futbol kamuoyunun A Milli Takım'ın İzlanda maçlarından tanıdığı Bjarnason, Championship'te Aston Villa ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Basel formaları giymişti. Bu transferle birlikte teknik direktör Samet Aybaba'nın elinde iki klas orta saha oyuncusu oldu. Demirspor daha önce de Schalke 04'ten Fransız futbolcu Benjamin Stambouli'ye imza attırmıştı.

Birkir Bjarnason, Adana Demirspor'da... Svensson'dan sonra bir İzlandalı daha

Birkir Bjarnason, Adana Demirspor'da... Svensson'dan sonra bir İzlandalı daha ile ilgili etiketler Adana Demirspor İzlanda Birkir Bjarnason
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.