Birkan Sokullu sevgilisiyle birlikte soluğu Bodrum'da aldı! Öpmelere doyamadı...

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın Han'ı ünlü oyuncu Birkan Sokullu, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu sevgilisi Eda Gürkaynak ile birlikte Bodrum'da aldı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, salı günü yayınlanan bölümle sezon finali yaptı. Oyunculuğuyla alkış toplayan dizinin Han'ı Birkan Sokullu da cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Eda Gürkaynak ile önceki gün tatil yapmak için Turgutreis'e gitti.

Birkan Sokullu sevgilisiyle birlikte soluğu Bodrum'da aldı! Öpmelere doyamadı...

ÖPMELERE DOYAMADI

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan çift, kaldıkların otelin iskelesinde romantik anlar yaşadı. Güneş ve denizin tadını çıkaran ikili, bir ara birbirine sarılıp öpücüklere boğdu. 35 yaşındaki oyuncunun sevgilisiyle sarmaş dolaş halleri de kameralara yansıdı.

Birkan Sokullu sevgilisiyle birlikte soluğu Bodrum'da aldı! Öpmelere doyamadı... - Resim : 2

Birkan Sokullu sevgilisiyle birlikte soluğu Bodrum'da aldı! Öpmelere doyamadı... ile ilgili etiketler Birkan Sokullu Bodrum tatil Eda Gürpınar masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.