Birinci: Spekülasyonu yapılacak bir hadise değil

Avukat Mücahit Birinci, Ülke TV'de katıldığı programda Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasının kabul edilmesine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Ortada spekülasyona konu edilecek bir şey olmadığını ifade eden Birinci, "Ailevi meseleler halledilir. Onlar 15 Temmuz'da aileleriyle çocuklarıyla tehdit altındaydılar. Devlet tarafında ise artık sistem bu" dedi...

Ülke TV'de Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden af talebinin kabulüne ilişkin kararı değerlendiren Avukat Mücahit Birinci, kararın spekülasyona konu edilecek bir hadise olmadığının altını çizerek "Dört başı mamur prosedüre uygun bir işlem." dedi. 

"Bu insanlar 15 Temmuz'da HEP BİRLİKTE ölüm tehdidiyle karşı karşıya kaldılar!" diyen Mücahit Birinci, Berat Albayrak'ın istifasının aile boyutunun halledilmeyecek bir mesele olmadığını ifade etti. 

Her fırsatta Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne alışmamız lazım dediğinin altını çizen Birinci, "Devlet noktasında hukuken dört dörtlük işleyen bir sistem var. Alışmamız lazım bunlara. Ben alışmamız lazım deyince kızıyorlar. Alışmamız lazım, böyledir bu iş" diye konuştu.

 

Birinci: Spekülasyonu yapılacak bir hadise değil ile ilgili etiketler Berat Albayrak Mücahit Birinci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.