Birikimlerini katlamak isteyenlere Denizbank'tan müjde! Yüzde 23,50'lik hoş geldin faizi, 30 günde hesabınızda!

Zorlu ekonomik şartların devam ettiği şu günlerde mevcut birikimlerini garanti altına almak isteyen tüketiciler için Denizbank’tan hoş geldin faizli yeni bir kampanya haberi geldi. İşte ayrıntılar…

2021 yılının eylül- aralık ayları arasında yükselen grafiklere sahip olan döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışının ekonomi anlayışının da değişmesine sebep oldu. Altın fiyatlarına ve kurlara bağlı olarak tarihi oranlarda zamlanan hizmet başlıkları ve hizmet ürünleri, tüketicilerin bütçelerinin günler içerisinde tehlike düşmesine yol açtı. Türk Lirası’nın da değer kaybı yaşaması, vatandaşları hem kendi bütçeleri hem de ülke ekonomisi açısından endişelendirmeye başladı.

Türk Lirası kullanımını teşvik etmek amacı ile aralık ayının ortasında kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi kararlarını açıklayan hükümet yetkilileri hem altın fiyatlarının hem de döviz kurlarının bir gecede gerilemelerini sağlamış olsa da yeni yıla girilmesi ile birlikte tersine dönen dengeler, vatandaşları mevcut birikimlerini koruyabilmek adına yeni yollar araştırmaya itti. Bu durum 2022 yılının sonlanmasına haftalar kala daha da işin içinden çıkılmaz bir hale gelmişken Denizbank’tan müjdeli bir haber geldi.

Türkiye’nin özel bankaları arasında yer alan ve yalnızca bu dönem değil her dönem geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve finansman hizmetleri ile öne çıkmayı başaran Denizbank, birikimlerini garanti altına almak ve arttırmak isteyen potansiyel müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN HOŞ GELDİN FAİZİ HEDİYELİ YENİ KAMPANYA MÜJDESİ!

Birikimlerini katlamak isteyenlere Denizbank'tan müjde! Yüzde 23,50'lik hoş geldin faizi, 30 günde hesabınızda!

Sektörün özel bankalarından birisi olarak yıllardır hizmet vermeye devam eden Denizbank, yeni müşterileri için bir hoş geldin hediyesi geliştirdiğini bildirdi. Banka yeni kampanyası kapsamında vadeli bir hesap açan ve ilgili hesaba 30- 180 gün vade aralığında en az 5 bin TL en fazla ise 2 milyon TL yatıran tüm yeni müşterilerine, yüzde 23,50 oranında hoş geldin faizi hediye edeceğini bildirdi. Hesabın şubeler aracılığı ile açılması durumunda ise hoş geldin faizinin yüzde 22,50 oranında olacağı bilgisi kaydedildi.

DENİZBANK’IN HOŞ GELDİN FAİZİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Denizbank’ın yeni müşterilerine tanımlayacak olduğu yüzde 23,50’lik hoş geldin faizinden yararlanabilmek için 15 Ocak 2023 tarihine kadar Denizbank Mobil üzerinden banka müşterisi olunması ve vadeli bir hesabın açılması gerekmektedir.

Birikimlerini katlamak isteyenlere Denizbank'tan müjde! Yüzde 23,50'lik hoş geldin faizi, 30 günde hesabınızda! ile ilgili etiketler Denizbank faiz kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.