Biri Rus, diğeri Alman-Fransız ortak yapımı! Şırnak'ta ele geçirildi...

Türkiye dün başına 4 milyon lira ödül konulmuş bir teröristin öldürüldüğü haberini öğrenmişti. O isim PKK'nın 5'li yürütme konseyinde bulunan Delal Amed kod adlı Hülya Eroğlu'dan başkası değildi. Kırmızı listedeki o teröristin yanı sıra 30 terörist daha öldürülmüştü. Ancak bölücü örgüte vurulan bu darbe sırasında çok önemli silahlar da ele geçirildi. Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar bu operasyonda Rus menşeili AT5 Spandrel ile Alman-Fransız ortak yapımı Milan Tanksavar Roketinin ele geçirildiğini duyurdu...

Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde devam eden operasyonlarda terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden Delal Amed kod adlı Hülya Eroğlu'nun öldürülmüştü. Operasyonda onlarca PKK'lının yanısıra ele geçen silahlar da dikkat çekti.

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar operasyonlarda Rus menşeili Güdümlü Tanksavar Roketi ile operasyonlarda Alman-Fransız ortak yapımı olan ve terör örgütü YPG-DSG'nin elinde olduğu bilinen Milan roketinin ele geçtiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ağar twitter'daki mesajında "Bestler-Dereler'de yapılan operasyonlarda Alman-Fransız ortak yapımı olan ve YPG-DSG'nin elinde olduğu bilinen MİLAN Güdümlü Tanksavar Roketi ile 'Alanı-Vereni çok belli olmayan' Rus menşeili AT5 SPANDREL (9M113 KONKURS) Güdümlü Tanksavar Roketi ele geçirildi." ifadelerini kullanarak 2 fotoğraf paylaştı.

Biri Rus, diğeri Alman-Fransız ortak yapımı! Şırnak'ta ele geçirildi... ile ilgili etiketler PKK Şırnak Milan Abdullah Ağar bestler-dereler tanksavar at5 spandrel delal amed hülya eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.