Biri cani diğeri sapık.... Hasan Yağal ve Can Göktuğ Boz'un kaldığı hapishanenin detayları ortaya çıktı!

Mersin'de Yörük kızı Müslüme'nin babası olduğu öğrenilen sapık dedesi Hasan Yağal ile İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz'un birlikte kaldığı hapishaneden haber geldi. Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde kalan Yağal ve Bozi tek kişilik odalara konuldu. İşte detaylar...

İstanbul'da 10 Kasım günü iki kahreden dehşet yaşanmıştı. 

Ataşehir'de işinden eve döndüğü sırada yolda yürürken samuray kılıcıyla mimar Başak Cengiz'i öldüren Can Göktuğ Boz, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne getirildi.

AYNI HAPİSHANEYE KONULDULAR

DHA'da yer alan habere göre Mersin´in Gülnar ilçesi Yanışlı Mahallesi kırsalında 10 Kasım günü kaybolan, yapılan aramalar sonucu 10 gün sonra da cansız bedeni bulunan Müslüme´nin ölümüne ilişkin tutuklanan dedesi Hasan Yağal da Diyarbakır´a getirilerek aynı cezaevine kondu.

 

YEMEKLERİ GARDİYANLAR TARAFINDAN VERİLİYOR

Tek kişilik odalarda gözetim altında tutulan Boz ve Yağal´ın yemekleri gardiyanlar tarafından veriliyor. Boz ve Yağal, zarar görmemesi için havalandırmaya da diğer tutuklu ve hükümlülerden ayrı çıkarılıyor.

 

İKİSİNİ DE HENÜZ ZİYARET EDEN OLMADI

Zaman zaman sağlık sorunları olduğunu belirten Hasan Yağal, doktor kontrolünden geçiriliyor. Hasan Yağal ile Can Göktuğ Boz için geldikleri günden beri henüz ziyaretçi gelmediği belirtildi.

AYRI AYRI HAVALANDIRMAYA ÇIKARILIYORLAR

 Boz ve Yağal, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor.

Biri cani diğeri sapık.... Hasan Yağal ve Can Göktuğ Boz'un kaldığı hapishanenin detayları ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hapishane Can Göktuğ Boz Hasan Yağal Başak Cengiz Müslüme
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.