BirGün'ün İnternet Sorumlusu emniyette!

BirGün gazetesi internet sorumlusu Hakan Demir sabaha karşı evinde gözaltına alındı. BirGün'ün Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak sosyal medyadaki skandal paylaşım nedeniyle gözaltına alındığı tahmin edilen Demir'in, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tutulduğu öğrenildi.

BirGün Gazetesi, harekatın başlama haberini sosyal medya hesabından "Türk savaş uçakları sivil bölgelere hava saldırısı düzenlemeye başladı" başlığı ile duyurmuştu.

BirGün'ün İnternet Sorumlusu emniyette!

BirGün gazetesi internet sorumlusu Hakan Demir'in sosyal medyadan bu sözlerle duyurulan harekat haberi nedeniyle gözaltına alındığı tahmin ediliyor.

Türkiye karşıtı bu skandal paylaşıma sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı. 

 

78 KİŞİYE YASAL İŞLEM YAPILDI

TSK'nin başlattığı operasyonla ilgili dün gece, 78 kişi hakkında yasal işlemler başlatılmıştı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Barış Pınarı Harekatı üzerinden ülkemiz aleyhinde kara propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik eden, güvenlik güçlerimizin itibarını zedelemek maksadıyla kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan, terör örgütü propagandası yaptığı görülen 78 şahıs ile ilgili gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır." ifadeleri yer almıştı.

BirGün'ün İnternet Sorumlusu emniyette! ile ilgili etiketler Türkiye TSK Suriye Fırat'ın doğusu internet Barış Pınarı Harekatı BirGün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.