Birgün'den büyük ahlaksızlık

Birgün gazetesi büyük bir ahlaksızlığa imza attı. 13 şehitin ardından Karayılan'ın yakalanıp parça parça edileceğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aklınca intikam alan Birgün kelliğe çare bulunduğuna ilişkin bir haberi Bakan Soylu'nun fotoğrafı ile yayınladı.

Türkiye, Gara'da terör örgütü PKK tarafından katledilen 13 şehidinin yasını tutarken,Birgün gazetesi ahlaksız bir habere imza attı.

Önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 13 şehitin öğrenilmesinin ardından çok sert tepki göstermişti.

Bakan Soylu, "Murat Karayılan’ı yakalayıp bin parçaya bölmezsek bu millet ve şehitlerimiz yüzümüze tükürsün." diye konuşmuştu.

Birgün'den büyük ahlaksızlık

BİRGÜN'DEN SOYLU'YU HEDEF ALAN HABER

Süleyman Soylu'nun bu sözleri gündemdeki sıcaklığını korurken, Birgün gazetesi konuyla hiçbir alakası olmamasına rağmen Bakan Soylu'nun bir fotoğrafını kullandığı haberle İçişleri Bakanı'nı hedef tahtasına koyduğunu gösterdi.

Birgün'den büyük ahlaksızlık - Resim : 2

Gazetenin, 'Japon bilim insanları kelliğe çare buldu' haberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun fotoğrafını kullanması büyük tepki çekti. 

Birgün'den büyük ahlaksızlık ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı BirGün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.