Birgün yazarından haddini aşan suçlama: Türkiye Suriye'de çocukları öldürdü

Birgün gazetesi yazarı Timur Soykan Halk TV'de katıldığı programda tepki çeken açıklamalarda bulundu. Suriye’nin kuzeyini terörden arındıran güvenlik güçlerinin başarılarını görmezden gelen Soykan, "Suriye'de binlerce çocuğun ölmesine, kadının ölmesine, insanın ölmesine neden olduk" ifadelerini kullanarak skandal bir açıklamaya imza attı!

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi programına konuk olan Birgün gazetesi yazarı Timur Soykan skandal açıklamalara imza attı.

Soykan, "Türkiye Suriye'de çocukları öldürüyor" sözleriyle tepkileri üzerine çekti.

TÜRKİYE'YE ÇİRKİN İTHAM

Soykan, "Komşumuzu yaktık yıktık. Binlerce çocuğun ölmesine, kadının ölmesine, insanın ölmesine neden olduk. Ondan sonra çıkıp 'biz çok büyük gücüz' dedik" ifadelerini kullandı.

SUNUCU KONUYU DEĞİŞTİRDİ

Programın sunucusu Arslan, bu sözler üzerine "RTÜK kızacak. Neler neler söyledin. Ben katılmıyorum. Biz yardım istediler de gittik" diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

Birgün yazarından haddini aşan suçlama: Türkiye Suriye'de çocukları öldürdü ile ilgili etiketler Suriye Halk TV Birgün yazarı Timur Soykan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.