"Birçok transfer yapacağız. Ayrılıklar da olacak"

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Porto maçı sonrası basın toplantısında devre arası transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Porto maçı sonrası basın toplantısında devre arası transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim'in basın toplantısından öne çıkan başlıklar:

"Bugün bir ara Real Madrid maçı geldi aklıma. 3-3 olsa 4-3, 5-3 olacaktı."

"Performansımızın başarılı olmadığı açık. Ama ben bardağın dolu tarafından bakıyorum. Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz. Ligde de daha çok maç var, kupa var."

"Fenerbahçe maçından bu yana gelen süreçte nasıl kaybettiğimize de bir baksaydık.."

"Biz sadece santrfor peşinde değiliz. Ben zaman zaman bu mesajları da verdim. Değişmesi gereken birçok şey var. Sadece santrfor değil, bazı mevkilerin de değişmesi gerek. Bizim tarafımızdan hepsi tespit edilmiştir."

"Benim Abdurrahim ile hiçbir şeyim olmaz. Dün bakıyorum bizim sinirli fotoğrafımız var, sanki bir şey yapıyormuşuz gibi koyuyorlar. Halbuki bir fotoğraf sonra ikimiz de gülüyoruz. Ben bir şey söyleyeceksem aracıya gerek yok, zaten söylerim."

"Benim başkanla, yönetimle hele ki Abdurrahim Albayrak'la hiçbir sıkıntım yok."

"Bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız."

"Ocak ve Temmuz iki aşamalı olarak bakıyoruz transfere. Çok fazla sayıda transfer yapabiliriz."

"En ekonomik şartlarda birçok transfer yapmak istiyoruz."

 "İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz. Çok derin, herkesin alternatifi olan derin bir kadro yapacağız inşallah."

"Birçok transfer yapacağız. Ayrılıklar da olacak" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.