Birçok internet sitesine erişim sağlanamıyor: Aralarında Discord ve Canva da var

İçeriğini Cloudflare ağı üzerinden sağlayan birçok internet sitesine erişim sağlanamıyor. Söz konusu siteler arasında Discord, Omegle, Canva, Crunchyroll ve Feedly bulunuyor. Türkiye'den de birçok site için erişim problemi devam ediyor. Sorunun ne zaman çözüleceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Cloudflare'da yaşanılan bir sorun nedeniyle birçok popüler internet sitesine erişim sağlanamıyor.

Cloudflare, içerik dağıtım ağı, DDoS koruması, internet güvenliği ve alan adı sunucusu hizmetleri sağlayan ABD merkezli bir şirket. Birçok internet sitesi içeriğini Cloudflare ağı üzerinden ulaştırıyor.

Bu nedenle Cloudflare'de yaşanan kesinti, Discord, Omegle, Canva, Crunchyroll ve Feedly gibi birçok popüler hizmete erişime durdurdu.

Firma tarafından yapılan açıklama konunun araştırıldığı söylendi ve "Kullanıcılar Cloudflare'ın ağına veya hizmetlerine ulaşan hatalar veya zaman aşımları yaşayabilir" denildi.

Geçen hafta da benzer bir kesinti yaşanmıştı. Cloudflare'nin CTO'su John Graham-Cumming, konuyla ilgili "Ağımızla ilgili sorun. Sorunun nedenini biliyoruz. Çok fazla geri dönüş oluyor" şeklinde açıklama yapmıştı.

Türkiye'den de birçok site için erişim problemi devam ediyor. Sorunun ne zaman çözüleceğine dair henüz bir açıklanma yapılmadı.

Birçok internet sitesine erişim sağlanamıyor: Aralarında Discord ve Canva da var ile ilgili etiketler İnternet Cloudflare erişim discord
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.