Birçok hakemin ipini çeken MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu görevinden resmen istifa etti.

Birçok önemli hakemin ipini çektiği kararla eleştirilerin odak noktası haline gelen Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifa ettiği kaydedildi.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu; Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus gibi birçok hakemimizin ipini çektiği kararla yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifasının ardından bir flaş gelişme daha yaşandı.

Merkez Hakem Kurulu, 8 Mart 2022'de Türk futbol tarihine geçen bir karara imza atmıştı. Süper Lig ve A Klasman hakemlerinden  Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Hüseyin Göçek, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy ve Halis Özkahya kızağa çekilen isimler oldu.

Hakemler ve gözlemciler daha sonra görevlerine iade edilselerde herhangi bir maçta görevlendirilmediler.

Ferhat Gündoğdu hakemler için, "Ne TFF Başkanı Nihat Özdemir ne de herhangi bir kulüp... Bu tamamen benim ve kurulumun hazırladığı listedir. Bu listeden tamamen ben sorumluyum" açıklamasında bulunmuştu.

Birçok hakemin ipini çeken MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifa etti ile ilgili etiketler MHK Merkez Hakem Kurulu Ferhat Gündoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.