Birçok diziye ev sahipliği yapan Kayseriliyan Yalısı satışa çıktı! Sebebine çok şaşıracaksınız

Kara Ekmek, Dudaktan Kalbe ve Fazilet Hanım'ın Kızları gibi birçok diziye ev sahipliği yapan tarihi Kayseriliyan Yalısı rekor fiyata satışa çıkarıldı. Yalının satışa çıkarılma sebebi ise çok şaşırttı!

Kayseriliyan Yalısı’nın bahçıvanı kuyuya düşüp boğulunca aile korktu ve tarihi yalıyı 90 milyon liradan satışa sundu. Tarihi yalı, çok sayıda diziye de ev sahipliği yaptı. Bunlar arasında Kara Ekmek, Dudaktan Kalbe ve Fazilet Hanım'ın Kızları da var...

Kayseriliyan Yalısı


İstanbul Boğazı'ndaki yalılar, tarihi, hikayeleri ve paha biçilmez değerleriyle dikkat çekiyor. Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki yalıların her biri Türkiye'nin en zengin ailelerine ait. Bazı aileler ise yalıları dudak uçuklatan fiyata satışa verdi. Şimdiki rekor ise Kayseriliyan Yalısı'na ait.

Kayseriliyan Yalısı

Sarıyer'deki yalı 90 milyon TL'den satışa verildi. Nedeni ise yalının bahçıvanının bahçedeki kuyuya düşmesi sonucu hayatını kaybetmesi.

Kayseriliyan Yalısı

90 MİLYON TL'YA SATIŞTA

Bu elim kaza sonrası yalının sahipleri, yalıda daha fazla kalmak istemedi. Bunun üzerine 90 milyon fiyat biçip satışa verdi.

Kayseriliyan Yalısı

YALIYA ÇOK SAYIDA TALİP ÇIKTI

Şimdiden çok sayıda müşterinin aile ile temasa geçtiği belirtildi. Müşteriler arasında yabancıların olduğu da kaydedildi.

Kayseriliyan Yalısı

Sarıyer Meserburnu Caddesi üzerinde yer alan tarihi yalı, bin 100 metrekarelik bir alanda bulunuyor. 4 kattan oluşuyor. 11 odalı yalı, eşsiz bir Boğaz manzarasına sahip.

Kayseriliyan Yalısı

Tarihi yalı, çok sayıda diziye de ev sahipliği yaptı. Bunlar arasında Kara Ekmek, Dudaktan Kalbe ve Fazilet Hanım'ın Kızları da var.

 

Birçok diziye ev sahipliği yapan Kayseriliyan Yalısı satışa çıktı! Sebebine çok şaşıracaksınız ile ilgili etiketler İstanbul İstanbul Boğazı Kayseriliyan Yalısı yalı dudaktan kalbe Fazilet Hanım'ın Kızları kara ekmek boğaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.