Birce Akalay'ın Son Yaz dizisindeki rolü belli oldu! İşte yeni mesleği!

Son Yaz geçtiğimiz sezon en çok tutan dizilerden birisi olmuştu. Sezon finali sonrası birçok önemli oyuncu da diziye veda etmişti. Gelecek sezon Son Yaz oyuncu kadrosuna katılan güzel oyuncu Birce Akalay'ın da dizideki rolü belli oldu.

Çeşme'de çekimleri yapılan Son Yaz dizisi gelecek sezondan itibaren seti İstanbul'a taşıyacak. Canan karakterini oynayan Funda Eryiğit başta olaak üzere Emre Karayel, Şebnem Dönmez ve Erdem Şanlı da diziye veda etmişti.

Son olarak gelen bilgilerde yeni sezonun çok farklı bir şekilde seyredeceği yönünde. Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz'ın yanısıra diziye Birce Akalay'ın da katılımıyla oyuncu kadrosunun aynen devam edeceği biliniyor.

Son Yaz dizisinin Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan, korona virüse yakalandı!  Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Senaryoda bir zaman atlamasının yaşanacağı Son Yaz'da yeni sezonda Birce Akalay da rol alacak. Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde rol alan Birce Akalay yeni sezonda Sare ismiyle dizide olacak.

Birce Akalay: 'Ne işe yarıyoruz biz?'

Sare karakterinin bir istihbarat uzmanı olacağı ve Birce Akalay'ın da yeni rolüne sıkı çalıştığı biliniyor.

Birce Akalay'ın Son Yaz dizisindeki rolü belli oldu! İşte yeni mesleği! ile ilgili etiketler Fox TV Birce Akalay son yaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.