Birce Akalay'ın Mezarlık Dizisinde Dikkat Çeken Mesaj! Netflix Dizisi Mezarlık Konusu nedir?

Netflix dizisi Mezarlık şu sıralar platformun en dikkat çeken yapımları arasında yer alıyor. Birce Akalay'ın Önem Komiseri canlandırdığı Mezarlık dizisi bir polisiye dizisi olmasına rağmen verdiği ince mesajlarla izleyiciden tam not aldı. Peki Mezarlık Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları kimler?

Birce Akalay'ın Önem Komiser rolüyle hayranlarının karşısına çıktığı Netflix dizisi Mezarlık son zamanlar en cesur işlerinden biri oldu. Ülkemizde yaşanan kadın cinayetlerine dikkat çeken ve verdiği mesajlarla Merak Uyandıran Mezarlık Dizisinde bir de Bitcoin detayı vardı ki kripto meraklıları hemen fark etti.

Mezarlık dizisi konusu kadın cinayetlerine odaklanıyor. Komiser Önem'in ekibinin başından geçenleri konu alan Mezarlık dizisi seyircinin kısa sürede beğenisini kazandı. Bu beğenide Birce Akalay'ın performansı da etkili oldu.

Bir solukta bitirebileceğiniz Netflix dizisi Mezarlık oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş ve Hakan Meriçliler dizinin oyuncuları arasında. 4 bölüm yayınlanan Mezarlık dizisinin toplamda 8 bölüm olacağı tahmin ediliyor.

Yapımcılığını Evren Oğuz'un yaptığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı Mezarlık dizisinin senaryosu ise Özden uçar, Onur Böber ve Evren Oğuz yazıyor.

Mezarlık 2. sezon yakında Netflix platformunda olacak.

Netflix Dizisi Mezarlık'ta Yer Alan Bitcoin Göndermesi Dikkat Çekti

Dizide Bitcoin detayı ilgi çekti. Bir sahnede, duvarda "Herkes Birgün zengin olacak" yazısı göze çarpıyordu. Yazıda yer alan B harfi ise Bitcoin'in işareti ile yazışmıştı.

Birce Akalay'ın Mezarlık Dizisinde Dikkat Çeken Mesaj! Netflix Dizisi Mezarlık Konusu nedir? ile ilgili etiketler Netflix Birce Akalay mezarlık dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.