Birce Akalay sessizliğini bozdu: Mihre Mutlu'dan boşanan İbrahim Çelikkol ile aşk mı yaşıyor?

‘Siyah Beyaz Aşk’ ve ‘Kuş Uçuşu’ dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Birce Akalay, hakkında çıkan iddialara sitem etti. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile sevgili oldukları yönünde yapılan haberler karşısında, ''İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım.'' ifadelerini kullandı. Ayrıca güzel oyuncu, arkadaşlıklarının ileride aşka dönüşebileceği yönündeki sorulara da cevap verdi.

İlk evliliğini Murat Ünalmış ile 2011–2012 yılları arasında, ikinci evliliğini ise 2014–2017 arasında meslektaşı Sarp Levendoğlu ile yapan 38 yaşındaki oyuncu Birce Akalay'ın adı şimdilerde Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile aşk dedikodularına karıştı.

Daha önce Siyah Beyaz Aşk adlı dizide de birlikte rol alan iki yakın arkadaşın gizli aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 2017 yılında Knidos Deveboynu Feneri'nde nikah masasına oturduğu mimar Mihre Mutlu ile geçtiğimiz Mayıs ayında tek celsede boşanan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Aralarından su sızmayan ünlü oyuncular hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırıldı.

birce-akalay-ibrahim-celikkol-ask-mi-yasiyor

BİRCE AKALAY'DAN İBRAHİM ÇELİKKOL AÇIKLAMASI


Konu ile ilgili gözlerin çevrildiği ikiliden Birce Akalay açıklama yaptı. İbrahim Çelikkol ile aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddialar hakkında konuşan güzel oyuncu, “İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Yani üzülüyorum böyle şeyler çıktığında. Bazen gülüyorum, bazen üzülüyorum. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? Acaba bu, niye bu kadar anormal? Bir yandan da sinir bozucu, gülüyorsun bir süre sonra.” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞÜR MÜ?


"İyi arkadaşlıklar ilerde aşka dönüşür' sözü ile ilgili ne dersiniz?'' sorusuna Akalay, "Tabii ki böyle şeyler olur hayatta hiçbir şey imkansız değil ama bizim öyle bir durumumuz yok yani. Hani biraz artık insanların da bunu malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum. Ve hiç etik bulmuyorum açıkçası, birlikte tatil yapıyoruz. Ailece görüşüyoruz. Yani özellikle bir takım söylemlere şahit oldum da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet böyle hayranlar var falan yakıştıran eden görüyoruz sosyal medyada hani onları çok safihane buluyorum. Ama bazı insanlar bunu gerçekten kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor biraz” yanıtını verdi.

ARALARINDAN SU SIZMIYOR


İbrahim Çelikkol’la Bodrum'da tatilde görüntülenen Birce Akalay, aynı projelerde rol aldığı meslektaşı İbrahim Çelikkol’un doğum gününü de ''İbom! Canımın içi, çocuk ruhlu, yüce gönüllü, koca adam.Yanımda olduğun her güne minnettarım. İyi ki doğdun paşam! Bir ömür ayrılmasın yollarımız, hayat yayla gibi o vefalı kalbine hep ferah ve huzurlu gelsin! İyi ki varsın can yoldaşım.'' notuyla kutlamıştı. Yakın dostlar Bodrum tatilininin ardından da Kaz Dağları'nda tatile çıkmıştı. Sık sık birlikte vakit geçiren Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un dostluklarının aşka çevrildiği iddia edilmişti.

birce-akalay-mihre-mutlu-ibrahim-celikkol
Birce Akalay - İbrahim Çelikkol - Mihre Mutlu

Birce Akalay sessizliğini bozdu: Mihre Mutlu'dan boşanan İbrahim Çelikkol ile aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Birce Akalay İbrahim Çelikkol mihre mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.