Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşkı belgelendi

37 yaşındaki ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz ay aşk yaşamaya başladığı Mimar sevgilisi Erdem Hamza ile birlikte ilk kez Asmalımescit'te görüntülendi.

Birce Akalay aradığı aşkı sonunda buldu. Akalay, önceki akşam yaklaşık bir aydır aşk yaşadığı sevgilisi Erdem Hamza ile objektiflere takıldı. Asmalımescit'teki bir mekanda arkadaş grubuyla sohbet eden çiftin birbirlerine aşk dolu bakışları böyle görüntülendi.

Birce Akalay

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Mekan çıkışı gazetecilere, "İyi akşamlar" diyerek aracına binen Birce Akalay, yeni ilişkisinin sorulması üzerine, "Teşekkürler, hiç o konuları konuşmayalım." diyerek oradan uzaklaştı. Akalay'ın açıklama yaptığı sırada aracın içinde bulunan Hamza ise yüzünü gizledi.

Birce Akalay

"AYRILDIK, ARKADAŞIZ"

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz aylarda bir süredir aşk yaşadığı Fasih Saylan ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Akalay, "Hala arkadaşız ama ilişkimizi sonlandırdık. Çok eski dostuz zaten." demişti. Muhabirlerin, "Evlenmek istiyor musunuz?" sorusuna ise ünlü oyuncu, "Hayır" yanıtını vermişti.


İKİ KEZ EVLENMİŞTİ

Oyuncu Birce Akalay, 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Murat Ünalmış ile dünyaevine girmişti. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. İkili, yollarını 2012'de ayırmıştı.

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşkı belgelendi - Resim : 3

Akalay, 2014 yılında ise bir dönem aynı dizide rol aldığı Sarp Levendoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Daha önce iki kez ayrılığın eşiğinden dönen ikili, üçüncü kararlarından geri adım atmamıştı.

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşkı belgelendi ile ilgili etiketler Birce Akalay Erdem Hamza Asmalımescit
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.