Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşk tatili

Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı “Son Yaz” dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 37 yaşındaki ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz ay aşk yaşamaya başladığı mimar sevgilisi Erdem Hamza ile birlikte ilk tatiline çıktı. Çiçeği burnunda çift tatil için ise Bodrum'u tercih etti.

Oyuncu Birce Akalay ile mimar sevgilisi Erdem Hamza'nın aşkı geçtiğimiz günlerde Asmalımescit'te belgelenmişti. Akalay, yeni bir aşka yelken açtığı mimar sevgilisi Erdem Hamza ile soluğu Bodrum'da aldı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran çiftin neşeli halleri ise dikkat çekti.


Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı mimar sevgilisi Erdem Hamza ile ilk kez görüntülenmişti. Çiçeği burnunda çift, tatil sezonunu Bodrum'da açtı.

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşk tatili

Akalay, önceki gün kadın arkadaşlarıyla birlikte Ortakent'teki bir plajda objektiflere yansıdı. Gün boyu yakın dostları ile sohbet eden 37 yaşındaki Birce Akalay, sıcaktan bunalınca kendisini serin sulara bıraktı.

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşk tatili - Resim : 2

Arkadaşları ile denizde vakit geçiren ünlü oyuncu, bir ara köpeği Chipsy ile de suda oyunlar oynadı. Siyah bir mayo giymeyi tercih ettiği görülen ve düzgün fiziği ile dikkat çeken Akalay'ın bir hayli neşeli olduğu da görüldü.

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşk tatili - Resim : 3

Kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallayarak poz vermeyi ihmal etmeyen Birce Akalay, akşam üzeri ise sevgilisiyle bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda beraberliğini ilan eden Akalay ile Hamza, plajda buluştu. Çift, böylelikle tatilde ilk kez görüntülenmiş oldu.

 

Birce Akalay ile Erdem Hamza'nın aşk tatili ile ilgili etiketler Birce Akalay Bodrum Erdem Hamza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.