Bircan Bali'ye bakan bir daha baktı! Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'nin en doğal hali

Söylemezsem Olmaz programının beğenilen sunucusu Bircan Bali yaptığı son paylaşımla sosyal medyadanın gündemine oturdu. Bircan Bali'nin paylaştığı fotoğrafla doğal halini de ortaya döktü.

Bircan Bali'nin yaptığı son sosyal medya paylaşımını gördünüz mü? Söylemezsem Olmaz'da sunuculuk yapan Bali, geçenlerde sosyal medya hesabından doğal, yani estetiksiz halini paylaştı. Binlerce yorum alan paylaşım sonrası Bircan Bali'nin estetiksiz doğal hali tartışmalara neden oldu.

BİRCAN BALİ'NİN ESTETİKSİZ DOĞAL HALİ

instagram adresinde yaklaşık 800K takipçisi olan ünlü yorumcu Bircan Bali sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Geçmişe dair fotoğraflarını paylaşan Bircan Bali bir anda magazin gündemine oturdu.

Bali, paylaşımına, "Üniversitede karameldi saçlarım... Şeker kokmayı o zaman da seviyordum... Gözlerimin üzerini boyuyordum yine sadece... Mavi kolyem hala duruyor... Ellerim hala minicik, tenim hep esmer... Yine işaret parmağıma takarım böyle yüzükleri biliyorsun... Böyle kolsuz elbiseler hala yakışmaz ama giyerim. Anlayacağın çok az şey değişiyor... Ya da çok şey..." notunu ekledi.

Bircan Bali kimdir, ne iş yapıyor? Bircan Bali kaç yaşında, Bircan Bali eşi  kimdir? - Haberler

Bircan Bali'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'Hep bebek gibiymişsin aşkım sen', 'Bence yine karamel olsun çok yakışmış siyah sert ifade veriyor' ve 'En güzel değişim anne olman. Gerisi pek de önemli olmuyor hayatta' gibi yorumlarda bulundu.

Eylül 2019'da Avukat Murat Gezen ile dünyaevine giren Bircan Bali, geçtiğimiz yıl anne olmuştu. Eşi Ömer Gezen ile nasıl tanıştığını da anlatan sunucu, "Ferman Toprak, Ömer'in müvekkili. Ferman abinin eşi Hilal'de benim yakın arkadaşım. Hilal'in doğum gününde Ömer'le tanıştık. Hamilelik döneminde olduğum için arada gelgitlerim oluyordu. O dönem evden gitti. Sonra geldi" demişti.

Bircan Bali'ye bakan bir daha baktı! Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Bircan Bali'nin en doğal hali ile ilgili etiketler Bircan Bali Söylemezsem Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.